torstai 29. elokuuta 2013

I have claimed the house!

Neiti on tuntitolkulla rontannut tavaraa kellariin ja siirtänyt miehen koko maallisen omaisuuden sinne. Mahtoi olla näky, kun pieni naisihminen kantoi neljän hengen ruokapöytää rappuja alas ja muuta yhtä hienoa. No, ainakin muskelit kehittyi. JJa erittäin suurella jääräpäisyydellä ja päättäväisyydellä (joista olen kuuluisa), asettelin KAIKEN pikkuruiseen kanahäkkiin ja vieläpä siististi ja niin, että sieltä saa helposti jotain jos tarvii.

Valitettavasti televisiota en jaksa kantaa ja TV ja tv-taso mätänevät olohuoneessani. Yököttävää. Mitähän niille keksisi.

Laitan talon uuteen uskoon ja teen siitä OMANI.

Muutenkin alkaa päässä näyttää jo terveemmältä. Helpotti suuresti, kun eilen alkoi menkat ja PMS-oireet katosi lisäämästä kaaosta. Oikeastaan on aika normaali olo, ei yhtään sekava eikä psykoottinen. Eikä edes kovin aggressiivinen. Taidan jättää unilääkkeet nyt pois, eiköhän se uni sieltä ala pikkuhiljaa tulla. Hmmm. Tai huomenna on kyllä 7:ltä herätys aamulla, joten täytynee vielä harkita.

Ja ruokakin taas maistuu jo paremmin.

Ehkä ihminen siis on kohta palannut myrskystä ja on valmis tutkimaan uutta elämäänsä.

Tuo kirottu TV-hirviö vaan häiritsee Suurta Kokemusta Uudesta ja Todellisesta Vapaudesta. Pitää pakottaa se mies kuskaamaan se HETI jonnekin (minä en tunnetusti ole kärsivällinen).

Nice. Jos nyt vaikka söisi jotain ennen kuin verensokerit romahtaa ja minusta tulee taas hullu. Kuitenkin rontannut tavaraa kellariin varmaan 4-5 tuntia tukka putkella ja miltei syömättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti