keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Patoutumia kantavat ja riitaa haastavat ihmiset

Jos tänne vielä tulee täysin älyttömiä, puhtaasti negatiivisia ja motiiveiltaan kyseenalaisia kommentteja, niin poistan ne, koska ne eivät palvele mitään hyödyllistä tarkoitusta tässä maailmassa ja edustavat juuri sen tyyppisiä ihmisiä, joille tätä blogia ei ole suunnattu ja jotka voivat näin ollen patoutumiensa purkamisen ja riidan haastamisen sijaan yksinkertaisesti siirtyä muualle.

Huom! On aivan eri asia, jos joku esittää älykkäästi ja perustellen eriäviä mielipiteitä kuin se, kun ihmiset tulevat vain aukomaan päätään ja haastamaan riitaa. Älykäs keskustelu on aina hyödyllistä.

Lisäksi tämän blogin koko idea on tarjota neurologisesti poikkeaville positiivisia näkemyksiä ja ajatuksia ja auttaa heitä löytämään hyvä mieli omasta erityislaatuisuudestaan, ja jos joku tulee tänne haukkumaan minua hän samalla haukkuu muita minunlaisiani ja tekee silloin pahan olon niille ihmisille, joille haluan tehdä tällä blogilla hyvän olon. Näin ollen tässä blogissa ei todellakaan suvaita haukkumista ja turhanpäiväistä pään aukomista. Älykkäälle keskustelulle blogi on avoin. Myös eriävien mielipiteiden osalta.

Kiitos.

7 kommenttia:

  1. Eli haluat tänne pelkkiä joo-miehiä, ei sellaisia kommentoijia jotka kyseenalaistavat näkemyksiäsi. Ei hyvä juttu, ainakaan jos akateemiselle uralle meinaat...

    VastaaPoista
  2. "auttaa heitä löytämään hyvä mieli omasta erityislaatuisuudestaan"

    Kiva juttu, kunhan ette otaksu että koko muu muailma alkaa sopeutumaan teidän erityislaatuisuuteenne.

    VastaaPoista
  3. ''Kiva juttu, kunhan ette otaksu että koko muu muailma alkaa sopeutumaan teidän erityislaatuisuuteenne.''

    Tässä onkin enemmän kyse siitä, että juurikin nämä muut hyväksyisivät itsensä sellaisina kun ovat. Mahdollisesti jopa auttaa löytämään sen pienen valon häivähdyksen, jotta edes jotenkin pärjäisi TEIDÄN uskomattomattoman pienessä, ahdasmielisessä maailmassanne, jossa ei hyväksytä/ei haluta ymmärtää minkäänlaista erilaisuutta.

    Mahtavaa tekstiä koko blogi, ilo lukea ! Kiitos näistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Indigo Susi hyvästä kommnetista sekä positiivisesta palautteesta. On aina hauskaa kuulla, että joku on saanut jotain irti raapustuksistani.

      Poista
  4. On outoa, että kun toinen avautuu vereslihalle asti, toiset heittävät läppää nimimerkin suojassa?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se on jonkunlaisten ihmisten käsitys huvista...

      Poista