Pyöräytin tänään tällaisia. Niistä tuli SUPER herkullisia. Melkein. Resepti on täydellinen, kun ensin vähän muokkaan sitä. Kakun koostumus on TÄYDELLINEN ja kiinnostava.
125 g voita
100 g tummaa suklaata (70 %)
70 g pähkinöitä
30 g kaakaojauhetta
30 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 munaa
Makeutuskikkailu:
Alkuperäisessä reseptissä on 150 g sokeria. Halusin tehdä kakusta terveellisemmän ja yritin korvata sokerin. Tein perin sekavan makeutuscoctailin, johon tuli osapuilleen: 30 g karppisokeria, 1 rkl hunajaa, 1 banaani ja 1 nektariini soseena. Tämän jälkeen maistoin taikinaa, ja kaipasi niin kipeästi vielä sokeria, että luovutin ja nakkasin tomusokeriputelista loput mitä siellä oli, vajaan desin verran.
Leivoin tänään oman kakkuni 86 % suklaalla, mutta se on liian tujua tai sitten tarvisi sitä sokeria laittaa vielä vähän enemmän. Oli se kyllä herkullista näinkin, mutta ensi kerralla laitan 70 % suklaata ja kikkailen lisää makeutuksen kanssa. Banaanin ja nektariinin säilytän, koska uskoakseni ne olivat osatekijöinä kakun IHANAAN koostumukseen, josta pidin.
Ohje:
Siis sulatetaan voi ja suklaa. Pähkinät pienennetään. Munat vatkataan keskenään. Kuivat aineet sekoitetaan keskenään. Kaikki sekasin. Uuni 180 astetta ja 15 minuuttia.
Alkuperäinen resepti, josta lähdin rakentelemaan: Suklaabrowniet
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti