keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Tajunta räjähti!

E=mc²

E tarkoittaa energiaa ja mc² kaikkea muuta. Toisin sanoen kaikki on energiaa. Kaikki.

Kvanttifysiikka.

USA:n puolustusministeriö on tehnyt mm. seuraavanlaisia kokeita. Koehenkilön kitalaesta otettiin koeputkeen soluja ja koeputki kiinnitettiin valheenpaljastimeen. Koehenkilö vietiin toiselle puolen rakennusta ja kiinnitettiin valheenpaljastimeen. Koehenkilölle näytettiin televisio-ohjelmia. Rauhallisia, väkivaltaisia jne. Sen henkilön solut reagoivat kaikkiin ohjelmiin samalla lailla kuin se henkilö, "...henkilön solut rekisteröivät täsmälleen saman aktiviteetin täsmälleen samalla hetkellä kuin henkilökin". Tämä toistui, vaikka välimatkaa kasvatettiin 80 km ja solut oli otettu 5 päivää sitten.

Toisessa kokeessa, Einstein-Podolsky-Rosen-kokeessa, kaksi toisilleen ennalta tuntematonta ihmistä esiteltiin toisilleen ja he saivat tutustua pintapuolisesti. Sitten heidät laitettiin Faradayn häkkeihin 15m päähän toisistaan. Faradayn häkki estää tavallisen energia kulkemisen häkin seinien läpi, mutta ei kvanttienergiaa. Toisen koehenkilön silmään suunnattiin valo kynälampusta. "Kynälampun suuntaaminen silmään tällä tavoin aiheuttaa merkittäviä muutoksia aivosähkökäyrässä ja näkyvää pupillien supistumista". Samalla hetkellä kun valo suunnattiin toisen koehenkilön silmään, kummankin koehenkilön aivot reagoivat täsmälleen samalla tavalla ja pupillit supistuivat. Tämä toistui vaikka koehenkilöitä vaihdettiin ja välimatkaa pidennettiin.

Toisin sanoen ihmiset ovat yhteydessä toisiinsa kvanttienergian tasolla. Ilmiöt, joita on ennen pidetty paranormaaleina, selittyvät kvanttifysiikalla. Kun joku herää yöllä kello 2.15 ja aistii vahvasti, että hänen lapselleen on tapahtunut jotain ja selviää, että hänen poikansa joutui auto-onnettomuuteen juuri sillä hetkellä, kyse on kvanttifysiikasta. Jotain todella siirtyi toisesta henkilöstä toiseen. Informaatiota. Energiaa.

Yllä mainitunkaltaisessa tilanteessa "alitajuisesti siirtynyt tieto putkahti...tietoiseen mieleen." Toisin sanoen tällaista tietoa siirtyy kaiken aikaa, mutta yleensä se on alitajuista.

"Se, mitä olemme tavanneet kutsua ’mystiikaksi’ onkin useimmiten vain sitä, että joku on oppinut käyttämään hyväkseen kvanttifysiikan luonnonlakeja ja soveltamaan niitä tiettyyn tarkoitukseen. Tai...niin on käynyt sattumalta. On olemassa ihmisiä, jotka osaavat taivuttaa metalliesineitä tai siirtää kappaleita ajatuksen voimalla...Eräs kvanttifysiikan perusteorioista on, että oikean tilaisuuden tullen käytännössä mikään ei ole mahdotonta. Se, mitä olemme pitäneet mystisenä, ei ole lainkaan mystisenä, vaan aivan yksinkertaisesti kvanttifysiikkaa."

En tiedä, kuinka moni käsittää, miten valtava asia tämä on. Olen sanonut, että Jumala on energiaa ja kun puhutaan, että usko siirtää vuoria, sillä tarkoitetaan juuri tätä. Kvanttifysiikkaa. Ajatusten voimalla voi periaatteessa tehdä mitä tahansa. Siirtää vaikka sitten sen vuoren. Jeesus todella käveli veden päällä ja muutti veden viiniksi. Kvanttifysiikkaa. Kaikki on totta. Haa! Olen aina tiennyt sen. Olen aina kokenut, että minulla on jokin yhteys yliluonnolliseen todellisuuteen ja nyt ymmärrän mitä se tarkoittaa. Energiaa. Kvanttienergiaa. Ilmeisesti aistin tavallista herkemmin tämän energian, vastaanotan sitä tavallista tietoisemmalla tasolla, "kuulen" mitä sillä on asiaa. Tämä kytkeytyy myös siihen, mitä ystäväni kanssa olen puhunut. Hän on sanonut, että hänen tietoisen mielensä ja alitajuntansa välillä ei ole yhtä vahvaa muuria kuin ihmisillä yleensä. Juuri näin minäkin koen. Intuitio. Alitajunnasta vyöryää paljon tietoa, viestejä, intuitiivista tietoa, jonka vastaanotamme tavallista tietoisemmalla tasolla. Sieltä alitajunnasta vyöryää kvanttienergiaviestejä ympäröivästä todellisuudesta, Jumalan puhetta, tietoa ihmisistä, asioista...

Wau. Siistiä.

Kvanttifysiikka. I LOVE it.

(Lainaukset ja tieto peräisin Alexander Loydin ja Ben Johnsonin kirjasta Paranemisen avain)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti