torstai 23. toukokuuta 2013

Solumuistot

"Nykyään monet tieteilijät uskovat, että muistot ovat varastoituneina soluihin eri puolille kehoa"

Wau. Siis kuinka siisti tämä kirja PYSTYY olemaan! Solumuistot. Meidän muistomme ovat soluissamme. Kaikkialla kehossa. Meihin tallentuu väistämättä myös tuhoisia muistoja, "kielteisiä ohjelmointeja", jotka aiheuttavat fysiologista stressiä, joka taas lamauttaa solujen ja immuunijärjestelmän toimintaa, mikä on syynä kaikkiin sairauksiimme.

HeartMath-instituutissa, jossa tehdään vaihtoehtolääketieteen kliinistä tutkimustyötä, on tehty kiehtova tutkimus, jossa ihmisen DNA:ta laitettiin koeputkeen ja kokeeseen osallistuvia henkilöitä pyydettiin pitämään putkea käsissään ja ajattelemaan kipeitä ajatuksia eli herättämään tuhoisia muistoja. Kun DNA:ta tämän jälkeen tutkittiin, se oli kirjaimellisesti vaurioitunut! Sitten sama toistettiin, mutta tällä kertaa kokeeseen osallistuvia pyydettiin ajattelemaan hyviä, onnellisia ajatuksia eli aktivoimaan hyviä muistoja. Kun DNA:ta tämän jälkeen tutkittiin, siinä havaittiin paranemista!

Wau.

"...hoito tällä hetkellä parantumattomina pidettyihin sairauksiin saattaa liittyä solumuistojen parantamiseen" (Southwestern-yliopistossa tehdyn tutkimuksen johtopäätös)

Positiivinen ajattelu ei kutienkaan paranna solumuistoja, koska "alitajunnassa on mekanismeja, jotka suojaavat noita musitoja parantumiselta".

Tämä siis Alexander Loydin kirjasta Paranemisen avain, josta olen kirjoittanut tänne aiemminkin (klikkaa linkkiä).

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa mahtavalta kirjalta. Itselleni tajunnanräjäyttävää oli löytää Susanna Ehdinin (psyko-neuro-immunologi) kirja Itsensä parantava ihminen. Kuvailujesi perusteella siinä liikutaan samoissa maailmoissa ja ainakin itse halusin hyppiä innosta lähes joka sivun kohdalla. Ja vieläkin intoudun jo kyseisen kirjan ajattelemisesta, niin mullistava se on. Niiiiin mahtavaa ja tieteellisesti todistettua infoa asioista, jotka ovat maalaisjärjelläkin ajateltavissa (siis lukemisen jälkeen itsestäänselvyyksiä), mutta jotka unohtuu helposti tässä yhteiskunnan riepotuksessa... Energiat, ravinto, tunnemuisti, usko, rakkaus,...

    Kiitos kirjavinkistä, tuo on PAKKO lukea, jos saan siitä edes vähän samaa kuin Ehdiniltä (minkä seurauksena osittain kävin suorittamassa lääketieteen perusteet avoimessa). Nyt jo monia tekstejäsi lukeneena koen, että sulle pitäisi kirjoittaa sähköpostina vähän enemmänkin kunhan olisi aikaa, eli valmiudet keskittyä. Pirun työt kyllä sotkee elämää liikaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä tutkia, mikä tuo mainitsemasi kirja on. Hauska kohta tuo "halusin hyppiä innosta lähes joka sivun kohdalla" :). Keskittysmivalmius on kyllä aika usein hukassa :). Tai riipuu asiasta. Mutta kirjoita, kun löytyy valmius.

      Poista