sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ainoa asia, mikä meidät voi tehdä terveiksi

Me olemme täynnä tuhoisia solumuistoja (katso tekstini Solumuistot). Nämä kielteiset solumuistot saavat aikaan negatiivista energiavärähtelyä (kvanttienergiaa) ja fysiologista stressiä lamauttaen solujen sekä immuunijärjestelmän toimintaa. Optimaalisesti toimiva immuunijärjestelmä olisi immuuni kaikille sairauksille väittää Alexander Loyd. Kielteiset solumuistot kuitenkin kuormittavat systeemimme stressillä eikä immuunijärjestelmä pääse toimimaan kunnolla. Tästä tilasta on seurauksena kaikki sairaudet, fyysiset ja psyykkiset. Siitä johtuvat myös ihmissuhdeongelmat jne.

Me ihmiset olemme niin täynnä kielteisiä solumuistoja. Olemme kaikki täynnä negatiivista energiaa.

Eikä parannuskeinoa ole. Vai onko?

Itsekukin varmaan tietää, miten vaikeaa tai mahdotonta on parantua kaikista kokemistaan pahoista asioista. Traumoista. Kiusaamisesta. Siitä, että vanhemmat suosivat veljeä. Pienistä ja isoista pahoista asioista. Ne kulkevat mukanamme ja vaikuttavat elämäämme.

Jos meillä ei olisi kielteisiä solumuistoja olisimme kuin Kristus tai Gandhi tai Dalai Lama. Täynnä myötätuntoa, rakkautta ja hyvyyttä. Niin lempeitä ja kärsivällisiä. Mutta ei. Olemme kärsimättömiä, meidän on vaikea antaa anteeksi vaikka kuinka yrittäisimme, tunnemme pelkoa, vihaa, saamme raivokohtauksia, meidän on vaikea hillitä itseämme. Olemme täynnä ongelmia.

Olisiko mahdollista, että nämä tuhoisat solumuistot voitaisiin parantaa?

Miettikää, jos olisi mahdollista, että voisimme oikeasti parantua kokonaan. Kaikki virheohjelmoinnit, kielteiset tunteet, pahat muistot eheytyisivät. Todella paranisimme.

Alexander Loydin kirjassa Paranemisen avaimet sanotaan, että kaikki ongelmamme johtuvat negatiivisesta energiasta (jonka nuo tuhoisat solumuistot saavat aikaan). Kvanttienergia. Negatiivinen energia voidaan kumota täsmälleen vastakkaisella värähtelytaajuudella.

Rakkauden värähtelytaajuus on kaikkein suurin parantava voima maailmassa. "...puhtaan rakkauden energiavärähtely voi parantaa mitä tahansa - ja se saattaa hyvinkin olla ainoa voima, joka siihen pystyy" (Loyd).

Kyllä. Jumala on rakkaus. Jumala on kvanttienergiaa. Rakkauden energiavärähtely voi parantaa mitä tahansa ja kaiken. Jeesus pystyi parantamaan ihmisiä rakkauden energiavärähtelyllä. Se ei ole mystiikkaa. Se on kvanttifysiikkaa.

Kvanttifysiikka on tiede, joka voi yhdistää ihmisen ja Jumalan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti