keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Hihat heilumaan!

Nyt alan kirjoittaa kirjaa. Kirjoitin syksyllä 2012 elämänkertani, mutta se oli sellainen ensimmäinen versio ja pelkkä räkäisy (räin ulos kaiken). En usko, että se on kelvokas. Nyt alan kirjoittaa todellista versiota. Siitä tulee yhdistetty tietokirja ja elämäkerta. Kasaan siihen kaiken, mitä haluan sanoa.

Minulla on tuhansia projekteja. Nyt alan tarmokkaaksi. Eron jälkeinen kaaosaika on päättynyt ja voin taas orientoitua projekteihini. Hihat heilumaan!

Loputtomasti tehtävää.

Outolintu, erilainen pitää taittaa pikimiten loppuun ja lähettää painoon. Sitten pitää pikimiten kääntää ja taittaa lahjakkuuskirja. Sitten on vielä yksi ohut kirja, jonka teen huvin vuoksi. Omaa kirjaani kirjoitan koko ajan kaiken muun ohella ja saan sen kevään aikana valmiiksi oletettavasti. Sitten on pääsykokeet. Onneksi pääsykoekirja on sama kuin viime vuonna ja osaan sen periaatteessa jo. Silti taon sitä vielä huolella kallooni, että pääsen sisään. Psykologian verkko-opinnot joudun suosiolla jättämään toistaiseksi lojumaan. Kaikkea kun ei ehdi. Sitten on suunnitteilla Asperger-kirjaprojekti, johon eri Asperger-henkilöt kirjoittaisivat oman lukunsa ja teemana varmaan myyttien kumoaminen. Sitten suunnitteilla on myös Asperger-osuuskunta.

Tekemistä tekemistä tekemistä.

Joten hihat heilumaan!!! Alkaa NYT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti