maanantai 17. kesäkuuta 2013

Evoluutioteoria on kusetusta!

En ole koskaan (tätä ennen) vaivautunut perehtymään evoluutioteoriaan sen tarkemmin, koska se ei ole sattunut olemaan erityinen kiinnostuksen kohteeni (ekko, special interest), joten tietoni siitä ovat olleet hyvin pinnallisia ja mitättömiä. Siksi en ole koskaan tiennyt, että siinä voisi olla jotain perustavanlaatuista vikaa. Kun luin Amit Goswamin God is not dead -kirjan, siinä sivuttiin, monien muiden kiinnostavien aiheiden ohella, evoluutiota ja Darwinin teoriassa olevia aukkoja. Kiinnostukseni heräsi. Sitten sattui käymään vielä niin, että toinen kirja, jonka olin tilannut ja jota parhaillaan luen, The case for the creator, käsittelee vielä tarkemmin samaa aihetta. Ja täytyy sanoa, että olen vieläkin shokissa. Olen luullut, kuten varmaan suuri osa ihmisistä luulee, elleivät sitten ole sattuneet jostain syystä perehtymään aiheeseen tavanomaista tarkemmin, että Darwinin teoria elämän synnystä ja lajien kehityksestä on varsin aukoton – pidetäänhän sitä jonkinlaisena universaalina paradigmana ja itsestään selvyytenä. Ja nyt kun aloin asiaa tarkemmin penkoa sainkin selville, että koko teoria on täyttä potaskaa! Todellisuus ei pelaa ollenkaan kyseisen teorian mukaisesti, teorian tueksi ei ole juuri minkääanlaista empiiristä todistusaineistoa ja todellisuudessa evoluutioteoria on pelkkä spekulaatio, joka ei sovi yhteen todellisuuden kanssa, mutta jota tiedeyhteisö yrittää epätoivoisesti pitää yllä.

Yksi maailman suurimmista arvoituksista on siis yhä ratkaisematta – tieteeltä ainakin.

Miten jännittävää.

Miten olen voinut olla tietämätön tästä kaikesta?

No, asiaan tulee nyt muutos ja aion imeä itseeni valtavat määrät tietoa aiheesta.

Evoluutioteoria on potaskaa, koska löydettyjen fossiilien perusteella elämä ei ole kehittynyt hitaasti vaiheittain vaan puhutaan kambrikauden lajiräjähdyksestä. Kambrikauden alussa Maapallolle ilmestyi yhtäkkiä vaikka minkälaisia eliöitä ja olioita – suurin osa eliöiden pääjaksoista. Tältä ajalta on löydetty paljon fossiileja. Merkillistä kutienkin on se, että nämä fossiilit vain ilmestyvät yhtäkkiä kuin tyhjästä tänne. Kambrikautta edeltävältä ajalta on löydetty fossiileja ainoastaan paljon yksinkertaisemmista, lähinnä yksisoluisista eliöistä. Tämä fossiiliaukko oli tiedossa jo Darwinin aikana, ja Darwin piti sitä merkittävimpänä vastaiskuna teorialleen, mutta hän uskoi, että aukot täydentyisivät tulevaisuuden fossiililöytöjen myötä. No, eivät ole täydentyneet. Välimuotoja ei vain ole missään. Ensin ole yhdenlaisia, yksinkertaisia eliöitä ja sitten PUM toisenlaisia, monimutkaisia eliöitä.

Toisekseen solu ei ole voinut syntyä Maapallolle sattumalta. Tuosta noin vaan, hupsis. Se ei vain ole mahdollista. Solu on erittäin monimutkainen pieni kapistus.

"...they perform no function until all parts are present and working together in close coordination with one another. So natural selection cannot help you build such systems; it can only preserve them once they've been built. And it's virtually impossible for evolution to take such a huge leap by mere chance to create the whole system at once". (Stephen C. Meyer)
Siis miettikääpä nyt. Sattumalta pitäisi solun kaikkien osien sijaita samassa paikassa, juuri oikeassa järjestyksessä, samaan aikaan... Kaikki ne pienet alkuaineet ja pikku osaset, molekyylit, mitä lienevät, joista solu rakentuu, ne vain sattuvat sijaitsemaan samassa paikassa samaan aikaan ja juuri oikeassa järjestyksessä ja PUM ne yhdistyvät maagisesti soluksi, joka alkaa toimia? Ööööö.... TOSI uskottavaa. Siis kenen mielestä tämä voi olla uskottavampi selitys kuin se, että joku älykäs elämänmuoto asetteli ne palaset oikeisiin paikkoihin ja rakensi sen solun? Sillä minä kyllä väitän, että se on PALJON loogisempi selitys.

Sitten on Haeckelin piirrokset eri lajien alkioista ja niiden kehityksestä tarkoituksena osoittaa, miten mm. kalan, kanan ja ihmisen sikiöt ovat alussa aivan samannäköisiä keskenään ja tämä todistaa, että meillä kaikilla on yhteinen esi-isä.

No... Haeckel väärensi kuvan. Se piirteli sinne omiaan, korosti yhdenmukaisuuksia... Lisäksi Haeckel väitti, että kuvat, joissa eri lajien sikiöt muistuttavat eniten toisiaan, ovat sikiön kehityksen alusta. Tällä hän halusi tuoda esille, että meillä kaikilla on yhteinen kantaisä, ja sikiön kehityksen alussa me kaikki olemme samanlaisia ja sitten lajien väliset erot tulevat näkyviin vasta sikiön kehittyessä pidemmälle. Embryologit kuitenkin puhuvat kehityksen tiimalasista ja viittaavat sillä ilmiöön, jossa sikiönkehityksen alussa ja lopussa lajien väliset erot ovat suurimmillaan ja keskivaiheilla pienimmillään. Kuvat on tiedetty huijauksesi jo sata vuotta, ja silti niitä käytetään edelleen koulujen oppikirjoissa todisteena evoluutiosta. (Strobel 2004)





Että tällästä. Meitä KUSETETAAN. Ihan totaalisesti. Evoluutioteoria on kusetusta.

Lisäksi, kuten Jonathan Wells sanoo, samankaltaisuudet eri lajien välillä eivät todista evoluutiosta vaan kertovat ainaostaan siitä, että meidät kaikki on tehty samoista aineista ja toisinaan kenties hieman saman mallin mukaan. Muistuttavathan autotkin toisiaan eikä ne silti ole kehittyneet evolutiivisesti toinen toisistaan. Toisin sanoen todisteet puhuvat selvästi enemmän luovan ja älykkään suunnittelijan ja luojan puolesta kuin jonkin niin järjettömän kuin sattuman tai edes luonnon valinnan puolesta.

Pitääkin alkaa lukea lisää aiheesta. Lisälukemista aiheesta:



Michael Denton
Evolution: A Theory in Crisis









5 kommenttia:

  1. Musta tuntuu, että lähtiessä avaamaan melkein mitä asiaa tahansa, tulee huomaamaan yleisen "tiedon" siitä olleen enemmän tai vähemmän kusetusta ja menneen lähinnä teollisuuden ehdoilla. Itse olen huomannut tämän toistaiseksi lääketieteen, ruokajuttujen ja holokaustin sekä muiden sotajuttujen (tämänhetkiset pakkomielteeni) kohdalla. Hienosti suunnitellut kusetukset kyllä, täytyy myöntää. Virallisen totuuden ulkopuoliseen uskovat ovat auttamatta foliohattuja, hihhuleita, hippejä, narkkareita ym. leiman saavia, jottei valtaväestö vahingossakaan kuuntelisi heitä... No onneksi koko ajan maltillisemmat ja maineensa vielä säilyttäneet ihmiset alkavat avautua enenevässä määrin.

    Evoluutioon en ole itse yhtään perehtynyt, mutta mulla on ollut senkin suhteen epäilykseni ja nyt onkin tosi mielenkiintoista huomata niiden saavan vahvistusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan perehtynyt holokaustiin ja muihin sotajuttuihin ja niihin kätkeytyviin kusetuksiin... Olisi hauska tietää, mitä kusetuksia ne kätkevät. (Kusetus ei ole kovin ihastuttava sana... päässä alkaa vilistä kuvia kusimurkuista, niistä keltaisista jotka puree ja se polttaa).

      Poista
    2. Mulle on tullut sellainen olo, kun olen alkanut asioihin perehtyä, etten pysty uskomaan enää mihinkään, mitä mediassa esitetään – ilman taustatutkimuksia ainakaan. Lehdissä (missä tahansa lehdissä tiedejulkaisuista aamulehtiin) ei todellakaan julkaista pelkkiä FAKTOJA vaan siellä voi tulla eteen ihan mitä tahansa.

      Poista
    3. Oikeastaan menee pää ihan pyörälle välillä, kun ei tiedä mihin uskoa. Paras ratkaisu, mitä olen keksinyt, on tutkia asiaa tarkkaan monesta lähteestä ja sitten tehdä omat johtopäätöksensä.

      Poista
  2. Todellakin näin, kuten viimeisessä kommentissa sanoit. Ja on tosiaan jännää huomata, kuinka kaikki vaikuttaa kaikkeen (talous, teollisuus, media, aivopesu & sairaudet kimpassa), joten sitä parempi mitä laajemmalti jaksaa asioita tutkia. Aika vaan rajoittaa turhaan, mutta itse olen löytänyt siihen yhden ratkaisun: koska joudun käymään töissä, mutta osa päivästä hoituu robottimaisesti (fyysistä duunia ilman henkisiä ponnisteluja), voin kuunnella netistä informaatiota milloin mistäkin. Youtube + mieltä painavat aiheet ovat loistava yhdistelmä, kunhan englantia osaa. Esim. Joe Rogan yllättänyt täysin...

    (Niin olen tuo nimetön, jäi kirjautumatta kiireessä... nyt loppuu akku niin jää vastaus vajaaksi, prkl)

    VastaaPoista