maanantai 24. kesäkuuta 2013

Blogissa käytetystä kielestä

Tämä blogi tulee pysymään pääasiassa suomenkielisenä, vaikka mahdollisesti kirjoitan joitain tekstejä englanniksi. Suomenkielisyys on tietoinen valinta. Englanninkielellä on jo saatavana loputtomasti tietoa eri muodoissa (blogit, kirjallisuus jne.) ja koen erityiseksi asiakseni tuoda tietoa suomenkielisille lukijoille (mitä varten olen perustanut myös oman minikustantamoni). Koen Suomen omaksi kohderyhmäkseni. Tietyllä tapaa suoritan mielenkiintoista koetta ja tutkin, pystynkö vaikuttamaan suomalaisten ihmisten tietoisuuden tasoon (tämä blogi on vain yksi vaikutuskanava), muuttamaan täällä vallitsevia käsityksiä eri asioista. Tämä ei ole mikään tietoinen tavoite vaan jonkinlainen kutsumus, intuitiivista johdatusta. Elän pohjavirtojen kuljettamana, alitajunnasta kumpuavan voiman ohjaamana. Elän todeksi sitä, minkä koen sisälläni oikeaksi ja tärkeäksi.

1 kommentti:

  1. Tämä onkin hyvä väylä tutustua käsittelemiisi asioihin, koska oma keskittyminen ei aina riitä pitkiin englanninkielisiin teksteihin! Kiitos siis!

    Oon löytänyt jo paljon täältä, itse pyrin keskittymään tällä hetkellä sisäisen voimani etsimiseen ja kehittämiseen ja mm. yliherkkyys tekstit ovat auttaneen ymmärtämään itseäni ja etsimään tietoa :)

    VastaaPoista