maanantai 8. kesäkuuta 2015

Tajunnanvirtapäivä

Tänään on ollut perin outo päivä. Puhdasta tajunnanvirtaa alusta loppuun.

Heräsin myöhään. Ajattelin, että tänään olen pitkään sängyssä ja luen kirjaa. Mutta ystävältäni tuli tekstiviesti, jossa hän mainitsi erään tohtori Amenin kirjoittaman kirjan ADD:sta (Amen: Healing ADD). Amen on kuvannut ADD-potilaiden aivoja SPECT:llä ja tunnistanut erilaisia tyyppejä, joilla näkyy aivoissa eri alueilla yli- tai aliaktiivisuutta ja eri tyyppien hoitoon soveltuvat hieman erilaiset ravintolistä tai lääkkeet (että saadaan ne vialliset alueet aivoissa rauhoittumaan tai aktivoitumaan). Minulla on tämä kirja, ja päätinkin etsiä sen. Nousin siis sängystä ja ajauduin sitten samalla vaivalla keittiöön tekemään aamiaista (banaani, 2 persikkaa, nektariini, 20g manteleita) ja valuin sitten kirjan ja aamupalan kanssa sänkyyn.

Tutkin aikani kirjaa ja pohdin, mikä ADD-tyyppi minulla voisi olla ja miten voisin parhaiten korjata kemiallista tasapainoani.

Sitten yks kaks, kun tutkin internetistä hieman lisää tietoa aiheesta, muistin toisen ystäväni maininneen tekstiviestissä pari "huipputyyppiä", joiden videoita hän on katsellut ja saanut niistä apua. Päätin nyt sitten vilkaista. Huomasin tämän toisen henkilön, Teal Swanin, puhuvan hyvin järkeviä. En oppinut juurikaan uutta, sillä hän puki sanoiksi omia ajatuksiani, jotka minulla jo oli. Mutta innostuin hänen videostaan, jossa hän puhui introversiosta ja ekstroversiosta ja kirjoitin blogitekstin, jonka jaoin Facebookin erityisherkkien ryhmässä. Siellä sitten ajauduin "väittelyyn" (stressaavaan keskusteluun).

Ja kun päädyin blogiini kirjoittelemaan, päätin sitten samalla hieman tuunata sitä.

Ja kas, kello on kymmenen illalla.

En halua päivän vielä loppuvan!!!!

EIH!

Haluan tehdä vielä miljoonia asioita.

Mutta siis. Koko päivä soljui suurena tajunnanvirtana. Kaikki vain tapahtui. Virtasi esiin. Toinen asia johti toiseen, päähänpisto tekoihin. Ei rationaalisia puuttumisia. Vain flowta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti