torstai 1. tammikuuta 2015

Reishi ja tilapäinen vastareaktio

Minun mielestäni Reishin mahdollisesta tilapäisestä vastareaktiosta puhutaan aika vähän. En ainakaan itse ollut törmännyt missään informaatioon asiasta ennen kuin äsken aloin kaivella jotain tietoa kokemistani negatiivisista vaikutuksista (voimakasta ahdistusta, uni on sikeää ja syvää, mutta nukun 12 tuntia yössä ja jos en saa nukkua tuollaista valtavaa määrää, olen väsynyt ja nuiva olo).

Reishin toivotut vaikutukset:
  1. Oireet katoavat.
  2. Tunnet itsesi energiseksi.
  3. Ruokahalu kasvaa, mutta kehon paino vakiintuu
  4. Unesi muuttuu syvemmäksi ja sikeämmäksi. Nukut ehkä vähemmän, mutta heräät virkistyneenä.
  5. Tehostaa kaikenlaisen sonnan poistumista elimistöstä.

Kuitenkin, kun reishiä on ottanut muutamia päiviä, voi alkaa havaita päinvastaisia vaikutuksia, kuin toivoi. Kivut ja oireet pahenevat, olet väsyneempi ja olo on nuiva.

Kyse on tilapäisvaikutuksesta, joka menee ohi, ja joka kertoo, että reishi on alkanut vaikuttaa elimistössäsi.
A concept in Chinese medicine: the symptoms will become worse before they become better, because the causes of the diseases are being eliminated. After taking Ganoderma for three days, slight opposition effect reaction may result. It is not side effect. Please continue to use. It is just a result of its efficacy and the reaction will be diffetent for each individual.
Negatiiviset oireet kertovat siitä, että paraneminen on alkanut. Vastareaktiota ei tule kaikille. Se tulee yleensä niille, joilla on eniten parannettavaa elimistössään.

Jatkan siis käyttöä ja tutkin mitä tapahtuu.



Lähteet:

Why I feel worse after taking Ganoderma?

Reaction and temporary reaction of Ganoderma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti