torstai 28. huhtikuuta 2016

Katsomisen arvoisen tv-sarjan metsästys

Olen varmaan universumin vaativin TV-sarja-asiakas. En kestä yhtäkään sarjaa. En jaksa katsoa niitä. Niissä on aina loputtomasti vikoja. Nyt olen suivaantunut asian tilasta ja aion aloittaa järjestelmällisen ja puolipakkomielteisen hyvän sarjan etsinnän. Raportoin tänne matkastani sarjojen maailmassa. Olen tosi huono kirjoittaan mitään arvosteluja, mutta puran tuntoni ja mielipiteeni niin hyvin kuin osaan. Ne on varmasti säälittäviä, mutta olkoon.

Aluksi mainitsen sarjat, joista olen aidosti pitänyt.
  1. Battlestar Galactica. Aivan mahtava sarja alusta loppuun. Täydellinen. Paras. Mieletön.
  2. Game of thrones.
  3. Gilmoren tytöt
Olen tosin huomannut, että motivaationi on suurempi, jos katson sarjaa jonkun kanssa. Game of thronesia katson Miikan kanssa ja Gilmorea katsoin äidin kanssa, joten en osaa sanoa, olisinko jaksanut katsella niitä yksinäni. Se on se ultimaalinen testi sarjalle.

Paskoiksi todetut sarjat (ennen kuin aloitin hyvän sarjan metsästyksen):

  • Falling skies. Ekat 2 kautta oli ihan super hyviä. Nautin suuresti tarinasta ja jännittävästä tunnelmasta. Sitten LÄSÄHTI ja totaalisesti. Kolmas kausi oli paska ja katoin sen vaivalla läpi ja nelonen olikin sitten jo niin huono, että luovutin. En nyt muista enää tarkemmin perusteluja.
  • Lost. Samaten pari-kolme ekaa kautta oli mielettömintä, mitä olin IKINÄ nähnyt, sitten läsähti. Vika kausi taitaa olla edelleen katsomatta. Tosin tässä saattoi käydä vähän niinkin, että se mysteerio, joka alussa aukeni silmien eteen, oli NIIN jännä, ettei siitä voinut olla muuta tietä kuin alaspäin. Siis että VASTAUS kaikkiin niihin mysteereihin ei olisi voinut mitenkään ikinä vastata ODOTUKSIA, joten pettymys oli taattu. Ehkä pitäs joskus vielä katsoa kokonaan koko sarja ja antaa sille loppupuolellekin mahdollisuus.
  • 4400. Todella huono sarja. En tajua, miksi silti katsoin sen lähes loppuun asti. Varmaan koska katsoin sitä exän kaa. En muista enää sen ihmeempiä perustelja huonoudelle. Mut paska oli joka tapauksessa.
  •  
Nämä ei siis ollut sen ihmeempiä arvosteluja. Kunhan vaan ilmaisin mielipiteeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti