lauantai 9. marraskuuta 2013

Paska apatiapöpö

Typerää. Olen ollut viikon kipeänä. Se ei ilmene muunlaisina fyysisinä oireina kuin paska-apatiana. Hirveä väsymys ja velttous ja kyvyttömyys ja voimattomuus, kun elimistön resurssit menee paskapöpön kanssa taisteluun. Ja vähän tukkoinen nokka. Ja eilen illalla tuli kurkku kipeäksi. Äärettömän ankeaa. Kun mikään ei huvita ja mitään ei jaksa. Vain suuri Apatia.

Olen vetelehtinyt lähinnä facebookissa kaiken aikaa. Voisiko olla aivokuolleempaa elämää. Tai tein minä pari käännöstyötäkin ja tienasin hieman ylimääräistä tammikuulle.

Nyt alan tehdä töitä sängyssä maaten. Eli kirjoittaa psykologian esseetä. Ja blogia. Ja jotain. Ja jotain. Ja jotain. Ja etsin huutonetistä leluja Eeville.

Illalla on Speed Date -tapahtuma. Se on hassua. Se on sellainen tapahtuma, joita näkee elokuvissa. Naiset istuvat pöytien ääressä ja miehet kiertävät. Jokainen mies viettää 7 min jokaisen nainen luona. Mun kaveri on halunnut mennä ja pyysi seuraksi. Ja miksikäs ei. Sehän on todella hassua ja mielenkiintoista.

Tapailen kylläkin erästä näyttelijäherraa. Mutta ainahan sitä yksillä speed deiteillä voi käydä :). Ja sen jlkeen varmaan tanssimaan. Riippuen paskapöpöstä. Eli voinnista. Mutta Isla pettyy, jos ei pääse tanssimaan. (Eli ystäväni).

Apatiapöpö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti