torstai 31. joulukuuta 2015

Sami Minkkinen: Havaintoja parisuhteesta -blogi

Siis OMG miten hyvin tuo mies osaa kirjoittaa!!! Aivan upeaa tekstiä. Ja vielä tärkeistä aiheista.

"Jokaisen parisuhde muistuttaa kenen tahansa muun parisuhdetta. Parisuhteen alun sähkökemiallinen orgastinen aika, jolloin koko maailma lepää kumppanin sylissä ja kaikki ulkopuolella oleva on pelkkää maisemaa.

Siitä seuraava rakkauspsykoosista havahtuminen ja kumppanin sylistä irtaantuminen ja ulkopuolella olevan maiseman muuttaminen takaisin eläväksi aineeksi. Tässä kohtaa parisuhde saavuttaa uuden tason, jossa vasta oikeasti ensimmäistä kertaa testataan sen toimivuus.

Minä uskon arjen romantiikkaan. Se on yksinkertaisesti sanottuna sitä, että lakanoita vedettäessä ja niitä kokoon taittaessa koskettaa kumppaniaan kevyesti poskelle. Sanoo jonkin kauniin sanan, kun toinen näyttää sitä kaipaavan. Tulee eteiseen vastaan, kun toinen tulee pitkän päivän päätteeksi kotiin. Tuo pyytämättä kaupasta tullessaan pussin irtokarkkia kumppanilleen. Vie koiran pissalle, vaikka ei ole oma vuoro viedä. Ja kaikki tämä vastavuoroisesti.

Ne ovat niitä pieniä asioita, jotka tekemättä jättämällä johtavat myöhemmin päivään, jolloin sormuksia ruuvataan irti sormesta ja laitetaan lipastonkaappiin pölyttymään."

Ne pienet tehdyt asiat 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti