maanantai 20. heinäkuuta 2015

Hiustenpidennykset

Nyt en kestä enää. Haluan otsahiuksiin pidennykset että saan ne pois ja haluan muuallekin pidennykset. Olen kasvattanut otsahiuksia pitkiksi satoja vuosia, koska leikkaan ne aina jossain vaiheessa, kun menetän hermoni ja sitten impulsiivisesti niks naks ja sinne meni kasvatus taas hukille. Ja juuri kun sain nää vähän pitkiksi, menin keväällä impulsiivisessa hermoromahduksessa kampaamoon ja niks naks tuli lyhyet. Joten nyt riittää. En KESTÄ enää tätä hiton vuosien odottelua.

Pidennykset siis.

Nyt tutkin menetelmiä ja hintoja ja parhaita kampaamoja toimenpiteen suorittamiseen.

"Mago on markkinoiden kevyin ja luonnollisin hiustenpidennystekniikka – pidennykset/tuuhennukset kiinnitetään ainoastaan puuvillalangalla eikä koko prosessissa käytetä mitään kemikaaleja."

Ahaa!

Tamperelainen Rasta-kampaamo kiinnostaisi. "Rasta on tamperelainen hyvän meiningin parturi-kampaamo". Haluaisin löytää luottokampaajan, jolla voisin aina käydä. Tosin optimaalista olisi, jos se sijaitsisi Nokialla. Mutta en tiedä, onko tällaisessa tuppukylässä asennekampaajia.

Hyi olkoon. Pidennykset maksaa 400-500 €. Se siitä sitten. Paitsi jos ehkä saisi vaan noihin etuhiuksiin. Se olisi ehkä se oleellisin asia. En kestä niitten kasvatusta enää yhtään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti