tiistai 19. elokuuta 2014

Tämä kirja on vaarallinen!

Luin Aajonus Vonderplanitzin kirjan, Tahdomme elää terveinä, ja kirjoittajan jutut on niin omituisia, että oli pakko tarkistaa netistä vähän henkilön taustoja yms. ja olen tullut siihen tulokseen, että ken lukee tämän kirjan, suhtautukoon siihen ÄÄRIMMÄISEN kriittisesti. En suosittele ketään kokeilemaan kirjan ruokavaliota tai noudattamaan Aajonuksen mitään ohjeita.

Minulle tämä kirja opetti sen, että tässä maailmassa voi ihan oikeasti kuka tahansa kirjoittaa mitä tahansa ja julkaista sen. Minä voisin väsätä vaikka minkälaisen kertomuksen "omasta elämästäni", jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa, ja jos saisin sen julkaistua, voisin jatkaa valehtelua kaikissa haastatteluissa ja missä vain, ja väittää, että se on oikeasti totta. Voisin myös kehittää jonkun aivan käsittämättömän teorian terveydestä tai ruokavalioasioista tms. ja kirjoittaa siitä kirjan.

Aajonuksen täytyy olla hyvin älykäs. Jotta voisi kehitellä noin uskomattoman rakennelman ravinnosta ja sen vaikutuksista elimistöön ja sairauksiin, täytyy todella olla älykäs ja omistautunut asialle, muutenhan kaikki huomaisivat heti, että tyyppi jauhaa ihan paskaa. Mutta koska Aajonus on älykäs ja omistautunut, hänen höpinänsä tehoaa. Syntyy vaikutelma uskottavuudesta.

Pintapuolisesti.

Vähääkään syvemmässä tarkastelussa käy kyllä nopeasti selväksi, ettei tässä jutussa ole kyllä kaikki kohdallaan.

Aajonus väittää parantaneensa poikansa koomasta ja vakavilta aivovaurioilta. Kirjassa kvuailtu kertomus oli liian ihmeellinen ollakseen totta, joten lähdin etsimään internetistä tietoa asiasta. En löytänyt mistään tietoja hänen pojastaan, kuka poika on, nimi, mitään. Nothing. Sama pätee kaikkeen Aajonuksen kertomaan. Mitään todisteita ei ole. Kun tähän lisätään se, että hän on jäänyt kiinni valehtelusta (Aajonus Vonderplanitz PhD, key informant in prosecution of Sharon Palmer and James Stewart, found to have faked academic credentials), tukee tämä uskoani siihen, että koko mies on aivan sekaisin ja täynnä valehtelua ja huiputusta. Keksinyt kaiken päästään.

Yllä mainitussa artikkelissa kerrotaan, että Aajonus on valehdellut opiskelleensa Richmondsin yliopistossa ja valmistuneensa sieltä ravitsemustieteen tohtoriksi. Kyseistä yliopistoa ei ole olemassakaan! "So when I tried to verify Aajonus' doctorate in nutrition, it immediately struck me as suspicious that "Richmonds University" did not exist." (Mike Adams) Aajonus on hankkinut itselleen väärennetyn huijaustodistuksen tohtorin tutkinnostaan yliopistosta, jota ei ole olemassa.

During my interview with Aajonus, I found him to be conversational and quite convincing on many issues. The very idea that his Ph.D. might not be real seemed unlikely to me. I was confident that fact-checking his academic credentials would be a short, simple and routine matter. (Mike Adams)

Toimittaja, joka lähti selvittämään Aajonuksen tittelin aitoutta (ilman, että hänellä alunperin oli mitään syytä epäillä sitä, kyseinen toimittaja vain on oppinut työssään olemaan luottamatta kehenkään ja selvittämään aina henkilöiden taustat ja heidän kertomiensa juttujen todenperäisyyden), sai selville, että tästä ns. Richmondsin yliopistosta voi sievoisen summan maksamalla hankkia itselleen tohtorin tutkinnon. Tutkinnon mukana annetaan ohjeita siitä, miten näiden valepapereiden (todistukset, kirjeitä professoreilta yms.) avulla voidaan kusettaa mahdollisia tulevia työnantajia (kyseinen ohjeistusdokumentti on tässä).

No, ken haluaa tietää tuosta lisää, lukekoon artikkelin.

Rihmonds University on tunnettu "valetutkintotodistustehdas". "Richmonds University, a known diploma mill, even provides instructions on how to deceive employers through their fake fax and email address. They state that they will not verify credentials over the phone." (How to spot a fake diploma)

Vaarallista tässä on se, että Aajonus kehottaa ihmisiä olemaan syömättä lääkkeitä ja olemaan menemättä leikkauksiin ja noudattamaan sen sijaan hänen ruokavaliotaan PLUS hän kehottaa syömään raakaa lihaa ja raakamaitoa, joista voi saada pahoja ruokamyrkytyksiä. Tiedän, että joidenkin mielestä raakamaito on hyvä juttu, ja tämän saa jokainen toki itse arvioida kohdallaan, mutta raaka LIHA! Aajonus väittää, ettei raa'asta lihasta tule ruokamyrkytyksiä vaan jos alkaa oksennella, tulee ripuli tai sairastuu, kyse on elimistön puhdistautumisesta. Sen sijaan, jos alkaa oksennella ja tulee sairaaksi syötyään KYPSENNETTYÄ lihaa, kyse on ruokamyrkytyksestä...

Aajonus kertoo myös paastonneensa niin, että on paaston aikana juonut omaa virtsaansa.

Hän kehottaa ihmisiä myös valmistamaan mädäntynyttä raakaa lihaa ja syömään sitä.

Eli ÄLKÄÄ uskoko tämän miehen puheita ja opetuksia. Tehkää se palvelus itsellenne.

Jos teitä kiinnostaa asiat, joista Aajonus puhuu, yrittäkää etsiä myös muita lähteitä, joissa suositellaan vastaavia asioita (mikä voi olla vaikeaa) ja rakentakaa mielipiteenne harkiten ja tietoa eri lähteistä ammentaen.


Artikkeleita:

Raakamaito varmistui laajan bakteeri­epidemian aiheuttajaksi

Aajonus Vonderplanitz PhD, key informant in prosecution of Sharon Palmer and James Stewart, found to have faked academic credentials


How to spot a fake diploma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti