keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Paluu vanhaan ruokavalioon

Eli aion siis kokeilla vanhaa ruokavaliota. Se ei ole helppoa, koska mun aivoihin on tullut sen suhteen joku outo esto. Ja joudun aivan kirjaimellisesti pakottamaan itseni syömään niitä "vääriä" ruoka-asioita, kuten leipää tai kaupan vispipuuro tms. Testaan ehkä kuukauden.

Kuitenkin tästä ruokavaliokokeilusta ja -muutoksista on jäänyt paljon uutta tietoa ja ymmärrystä taas asioita kohtaan, ja en tietenkään voi palata enää koskaan TÄYSIN takaisin siihen, mistä tulin. Eli olen oppinut, paljonko proteiinia pitäisi syödä, ja tiedän, että ennen söin ihan liian vähän proteiinia. Ja sama pätee vihanneksiin ja hedelmiin. Tajuan, miten vaikea on syödä sitä himputin puolta kiloa päivässä edes silloin, jos oikeasti omasta mielestään syö niitä paljon, ja saadakseen sen puoli kiloa täyteen, pitäs joka aterialla syödä reilu 100g. Joten lisään niitä. Proteiinia ja rehuja.

Ja jos paluu "vanhaan" ruokavalioon (uusilla mausteilla täydennettynä) ei auta, koitan tehdä tän (alkuperäisen) ruokavaliomuutoksen uusiksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti