lauantai 14. toukokuuta 2016

Walking dead

Löysin sitten sarjan, josta tykkään (tykkäsin?). Olen katsonut 3 kautta melkein putkeen (en tiedä, mikä mua vaivaa, kun yleensä en tosiaan tuijottaisi vaan jotain ohjelmia tollain, mut nyt on joku ihmeellisyys, ehkä välttelen tentteihin lukemista). Mutta nyt on alkanut tuntua, että en tiedä enää onko walking dead niin hyvä. Siinä on omat viihteelliset elementtinsä jotka kantaa aikansa, mutta en tiiä... Alkaa tuntua siltä, että se on taas tota, että sarjaa kirjoitetaan kausi kaudelta eteenpäin, jolloin siinä ei ole olemassakaan valmiina selkeää, koherenttia kertomusta, vaan kirjoittajat kehittää aina uusia ONGELMIA niitten kohdattavaksi jotta saadaan sarjaa pidennettyä. Ja sit joskus ne kirjoittaa sille jonkun lopun, kun se aika tulee.

En pidä tollasesta. Se näkyy. Pitäs olla valmis kertomus, jonka se sarja kuljettaa läpi. Mielekäs kokonaisuus. Eikä tollasta, et kirjotetaan koko ajan lisää vain että saadaan täytettä
Ja joidenkin hahmojen persoonallisuuden kehitys on aika outoa ja jopa epäuskottavaa. Carol ainakin on neloskaudella muuttunut ihan oudoksi.
Eikä sarjassa ole jotenkin ollenkaan sellasia henkilöhahmoja, joihin kiintyisin ja joista alkaisin todella pitää ja joihin eläytyisin syvällisesti. VAROITUS! Seuraava lause sisältää juonipaljastuksen... Andrea ehkä oli sellanen, ja Daryl, mutta Andreakin katosi. Se VITUTTAA. Pidin siitä.

PÄIVITYS 7.6.2016

Walking dead ON hyvä. 4. kauden alusta en tykännyt, mutta sitten tilanne muuttui ja kauden loppupuoli on PARASTA, mitä koko sarjassa vielä on ollut. Tykkään Walking deadissa tunnelmasta ja kun pääsee seikkaileen postapokalyptiseen maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti