lauantai 27. syyskuuta 2014

Typerä resurssirajoitteisuus

Tyhmänä ajattelin, että jos alan liikkua tosi paljon, lakkaisin olemasta väsynyt. Mutta kun ongelma on siinä, että aina kun poistun kotoa, alan uupua, ja mun on TODELLA tärkeää olla mahdollisimman paljon kotona rauhassa latautumassa. Joten kun liityin gogohun, aloin ravata siellä jumppaamassa enkä levännyt enää tarpeeksi kotona. Ja nyt olen ihan hajoamispisteessä.

VIHAAN elää tällasena vammasena resurssirajoitteisena apinana, joka ei KOSKAAN voi elää sellaista elämää kuin haluaisi, kun aina tulee ne typerät resurssit vastaan ja pitää elää niiden ehdoilla. Aina.

Mitä järkeä on hakea yliopistoon, koska siellä opiskelu on kuormittavaa ja työ, jota sitten tekisin tulevaisuudessa, mikä se sitten olisikaan, olisi ihan varmasti stressaavaa ja liian kuormittavaa. Paras vaan antaa olla ja etsiä joku mahdollisimman epäkuormittava ja kevyt työ, jolla saa elannon. Jos nyt tällä hetkellä pystyn tekemään MITÄÄN työtä. Sen pitäisi olla todella osa-aikaista, jolloin siitä ei tienaa tarpeeksi.

Minunlainen surkea ihmistekele olisi karsiutunut olemassaolon taistelussa aikapäiviä sitten ellei nykyaikainen yhteiskunta pitäisi tällaisiäkin vammaisia hyödyttömiä apinoita elossa. Luonnonvalinta karsisi pikapikaa surkean geeniperimäni pois.

Tästä lähtien pyhitän Eevin eskariajat lepäämiselle ja kotona latautumiselle. Käyn keskiviikkoiltaisin bodyjamissa, kun Eevillä on tanskari. En tiedä ehdinkö sitten paljon enempää käymään tunneilla. Perjantai aamupäivisin on lempituntini (lempiohjaajani Mirkan vetämä Bodyjam), ehkä koitan siellä käydä, muut arkipäiväpäivät pyhitän levolle.

Toivon, että voisin tehdä jotain osa-aikaista työtä, joka ei kuormita liikaa. Ja että LÖYTÄISIN sellaisen työn. En vain täysin tajua, millaisia työvuorot sitten olisi, koska tarvitsen ainakin pari arkiPÄIVÄÄ lepäämiseen ja iltaisin olen Eevin kanssa, joten ehkä joku sellainen, että olisin 2 arkipäivänä päivällä töissä ja 2 arkipäivänä illalla töissä. Mistähän sellaisen räätälöidyn työn saisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti