keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

How to find love?

Mitä tulee mieheen tutustumiseen, mulla se menee aika lailla niin päin, että ENSIN pitää herätä halu miestä kohtaan ja SITTEN tutustutaan ja katsotaan oisko siinä muutakin, koska toisinpäin se ei toimi. Luultavasti. Jos ei oo mitään halua ja tutustutaan, niin ei yhteensopiva persoonallisuus, arvot ja muut auta mitään. Mun halu ei aktivoidu persoonan kautta. Sillä syntyy vain kaverisuhteita. Seksuaalinen halu minulla kytkeytyy fyysisiin tekijöihin, tosin vielä sitäkin enemmän sellasiin kuin itsevarmuus, maskuliinisuus ja miten kantaa itsensä ja muuta sellasta, mikä ei suoraan ole ULKONÄKÖÄ tai FYYSISTÄ mutta välittyy kyllä heti rivien välistä habitukseen. Joten mä valitettavasti tiedän aika lailla heti onko ihminen seksuaalisesti puoleensavetävä vai ei ja jos ei, niin se ei sitä luultavasti tule olemaan.

En usko RAKKAUTEEN ensi silmäyksellä todellakaan, mutta jos seksuaalinen kemia toimii ja ihastutaan ja rakastutaan päätä pahkaa, se voi kehittyä rakkaudeksi. Ja rakkaus sitten taas rakentuu tietysti sen persoonan ja arvojen yms. varaan. Sitten ois whole package kasassa.

MUTTA on olemassa mieshenkilöitä, jotka herättää minussa jonkinlaisen kiinnostuksen, jolloin koen, että asiaa pitää tutkia. Että en ole VARMA haluaisinko sitä fyysisesti vai en. Gray area. Hiukan pelkään, et gray area kyllä ei lupaa hyvää. Mutta joka tapauksessa gray area -ihmisistä kannattaa ottaa selvää. Because there maybe some potential.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti