maanantai 5. joulukuuta 2016

En halua aiheuttaa pahaa mieltä

Musta alkaa tuntuun, ettei mun suunnitelma toimi. Siis, että mulla voisi olla kaikenlaisia miespuolisia kavereita, joitten kaa voi myös olla kainalossa tms. Nimittäin siinä on ihmisten tunteet vaarassa. Tai ite ainakin oon niin yliempaattinen ja kiltti olento, että en kestä yhtään ajatusta siitä, että jotain voi sattua tai muutenkaan, et syntyisi jotain draamaa ja selkkauksia ja pahoitettuja mieliä ja kaikkea kurjaa. Kun vaikka tekisin tiettäväksi, että en oo sitoutumassa jne. ja joku sanoisi, että tämä on ihan ok, niin oikeasti se ihminen voi olla jotenkin ihastunut ja sitten jos se KÄYTÄNNÖSSÄ huomaakin, että voin tykkäillä jostain toisestakin, syntyy helposti pahaa mieltä ja ongelmia ja sitten voi vaikka se kaveruus katketa ja kaikkea tosi rasittavaa sotkua.

Joten voi olla, että kaverien kaa on paras olla vaan kaveri. Eli pitää opetella elään ehkä niin, että halin vaan kissoja ja pehmoleluja ja Eeviä. Ellen jotenkin VAKUUTU, että joku ei pahota mieltään. Mut miten siitä voisi vakuuttua.

Lisäksi olen huomannut, ettei miespuolisten kanssa ole syvä ystävyys mahdollista siten kuin tyttöjen kanssa, koska mieshenkilöt ihastuu tai jotain sellasta ja sttenhän se ei sen toisen puolelta ole YSTÄVYYTTÄ vaan sillä on muita intressejä. Hmh.



Voihan monimutkaisuus ja ihmisten tunne-elämän kiemurat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti